Sirop peste Salubritate – video

m flavius sirop Sirop peste Salubritate   video poze

Consilierii locali craioveni au votat astăzi transformarea Salubrităţii în SRL condus de fostul rapper, actualul pedelist dacolog Flavius Sirop . 

Serviciul Public de Salubritate a fost transformat astăzi în societate comercială, urmând să se ocupe de măturatul străzilor şi strânsul gunoaielor din Craiova sub numele de SC Salubritate Craiova SRL. Aleşii locali au votat la pachet şi numele administratorului care va conduce noua firmă. Este vorba de Flavius Sirop, venit la cârma noului SRL pe filiera PDL, după ce în prealabil a cochetat cu ţărăniştii, fiind chiar angajat la cabinetul parlamentar al lui COrnel Boiangiu, dar şi cu partidul lui Gigi Becali, pe listele căruia a candidat la alegerile locale din 2008.

Noul administrator al Salubrităţii a prezentat edililor un CV destul de stufos, din care reiese că are la activ două facultăţi, un master şi o activitate de câţiva ani ca manager în mediul privat, însă cea mai spectaculoasă activitate nu figurează în CV ci pe youtube, unde proaspătul şef de  SRL municipal este cunoscut sub numele de Vastu, aşa cum apare într-un videoclip hip-hop filmat în urmă cu mai mulţi ani. Din CV mai reiese şi funcţia de secretar general pe Dolj al Dacia Revival International Society.

Activitatea muzicală anterioară precum şi cifra de afaceri a societăţilor în care a activat Sirop au făcut deliciul consilierilor locali, care nu s-au sfiit să ridice problema competenţei manageriale a noului administrator în şedinţa de consiliu. Proiectul de hotărâre şi numirea lui Sirop au trceut însă lejer la vot, doar doi consilieri locali votând împotrivă, unul dintre ei fiind Dan Cherciu, coleg de partid cu noul manager.

http://www.youtube.com/watch?v=V7PmgECcvLw

Viceprimarul Mărinică DIncă i-a luat apărarea lui Sirop după şedinţa de consiliu local, argumentând că ultimul episod de hip-hoper al administratorului datează de la vârsta de 18 ani, de atunci acesta ocupându-se de alte lucruri, cum ar fi completarea studiilor şi administrarea de societăţi comerciale. Dincă a mai precizat că Sirop va beneficia şi de experienţa actualei conduceri a Serviciului de Salubritate, directorul Sorin CIobanu urmând să deţină aceeaşi funcţie în cadrul noului SRL.

http://www.youtube.com/watch?v=zitAo2cr4BI