Siguranța oamenilor și grija față de comunitate merg mână în mână

 

Prin protecția angajaților și clienților noștri, extindem #rețeauadeenergiepentrubine. Montând panouri plexiglass în toate Centrele de Relații cu Clienții din cele 7 județe, precum și în birourile open-space din Craiova și Pitești, ajutăm Asociația Centrul de Îngrijire Sf Andrei din Craiova să susțină la rândul său servicii de îngrijire la domiciliu, ajutor de specialitate și proteze pentru peste 50 de persoane înscrise în programele sale.

Asociația Centrul de Îngrijire Sf Andrei din Craiova funcționează din anul 2014 și își autosusține activitatea prestând servicii de producție de materiale din plastic și comercializarea acestora, în vederea susținerii activităților care vizează achiziție de echipament medical în beneficiul pacienților, asistență pentru persoanele vârstnice,  supraveghere medicală și socială permanentă, afecțiune și înțelegere.

 

Cum s-a întâmplat?

În această perioadă, ne-am adaptat în timp real la provocările apărute și am luat măsurile necesare pentru a menține cele mai sigure condiții în desfășurarea activității, atât pentru angajați, cât și pentru clienții noștri.

Revenirea treptată la birou și etapele de relaxare implementate la nivel național au condus la implementarea unor noi măsuri de protecție, cum ar fi montarea panourilor de plexiglass sau folosirea vizierelor.

 

Mai exact, în toate Centrele de Relații cu Clienții din cele 7 județe, precum și în birourile open-space din Craiova și Pitești sunt panouri de protecție plexiglass.

 

Realizarea și montarea panourilor și producția de viziere pentru colegii noștri a fost prestat de  Asociația Centrului de Îngrijire Vârstnici Sf Andrei – din Craiova.

 

Dl Laurențiu Oprescu – Președintele Asociației: “Am identificat această oportunitate, de a executa astfel de servicii pentru a susține activitatea centrului. Din păcate, resursele unei asociații sunt reduse, de aceea fiecare dintre noi, identificăm soluții pentru a ne autosusține si pentru a ajuta comunitatea vulnerabilă. Colaborarea cu Grupul CEZ în România a ajutat astfel, cu suma de peste 230 000 de lei la achiziția unor proteze pentru copiii cu dizabilități, noi ocupându-ne de îngrijirea la domiciliu a peste 50 de persoane. Ne bucurăm foarte mult de acest ajutor, mai ales prin impactul pe care îl are asupra persoanelor înscrise la centru.”

 

Dl Ondrej Safar – CEO CEZ România afirmă despre această colaborare că: “Este una dintre acele colaborări care te fac să fii mândru de echipa ta, de oamenii care formează comunitatea în care îți desfășori activitatea. Nu doar că răspunde nevoii noastre de a ne proteja colegii, dar și ajută comunitatea într-un mod direct. Să ai alături colaboratori care fac la rândul lor bine înseamnă să dai sens unei afaceri cu și despre oameni. Ne bucurăm că am putut aduce un impact pozitiv direct in comunitate.”

 

Reamintim inițiativele pe care Grupul CEZ în România le-a desfășurat în această perioadă, în beneficiul comunității în care își desfășoară activitatea:

  • Pentru clienţii de peste 65 de ani, până la sfârșitul lunii iunie, furnizorul CEZ Vânzare a avut disponibil un număr de telefon dedicat, cu tarif normal în reţelele naţionale;
  • CEZ a alimentat reţeaua sa de #energiepentrubine, implicându-se activ în lupta împotriva COVID-19, cu donaţii de echipamente medicale şi hrană pentru sprijinirea celor mai vulnerabile categorii de oameni (personalul medical din spitale şi persoanele vârstnice) din judeţele Caraş-Severin, Constanţa, Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea;
  • Au fost donate fonduri pentru achiziție/ recondiționare de echipamente medicale pentru două dintre instituţiile medicale mari din ţară: Spitalele Judeţene de Urgenţă din Craiova şi Târgu Jiu.

 

Direcţia Comunicare şi Marketing

CEZ România