Şi-a înşelat victima cu 250 litri de motorină

comunicatus Şi a înşelat victima cu 250 litri de motorină poze

Ca urmare a activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova a fost depistat, în comuna Coţofenii din Faţă din judeţul Dolj, M.VALENTIN, 48 de ani, din comună, suspectat de comiterea unei înşelăciuni.

Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, la data de 24 februarie a.c., l-a indus în eroare pe M.GEORGEL, folosindu-se de calitatea mincinoasă de angajat al unei societăţi comerciale din Craiova şi a solicitat şi primit suma de 1000 lei, pentru cantitatea de 250 litri motorină, pe care trebuia să i-o predea ulterior.

În baza probatoriului administrat de poliţişti în cauză a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, în aceiaşi zi, M.VALENTIN, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, unde procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sesizând instanţa de judecată, iar aceasta din urmă a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii lau introdus pe bărbat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, cercetările urmând a fi extinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.