Serviciul Rutier Craiova: 25 de amenzi – neacordare prioritate pietoni

politisti frontiera Serviciul Rutier Craiova: 25 de amenzi   neacordare prioritate pietoni poze

Poliţiştii Serviciului Rutier – BDNE au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie cauzate de neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Ca urmare a abaterilor constatate poliţiştii rutieri au aplicat 103 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17700 lei, dintre care 25 amenzi au fost aplicate pentru neacordare prioritate pietonilor.

Totodată, oamenii legii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 27 permise de conducere.

Deasemenea, între orele 15.00-18.00, efectivele Biroului Rutier Craiova au acţionat, pe principalele artere rutiere din municipiu, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni. În cadrul acestei acţiuni au fost constatate 107 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 19210 lei. Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat 68 amenzi pentru traversări neregulamentare.