Şedinţă extraordinară la CJ Dolj: Stoica a cerut depolitizarea şcolilor şi a … maşinii vicelui Ivanovici – VIDEO

cj dolj Şedinţă extraordinară la CJ Dolj: Stoica a cerut depolitizarea şcolilor şi a ... maşinii vicelui Ivanovici   VIDEO poze

Pedelistul Ştefan Stoica a cerut reprezentanţilor majorităţii să se abţină de la “politizarea” instituţiilor pe perioada campaniei electorale. 

Stoica, desemnat candidat ARD pe colegiul Băileşti, a invocat două episoade petrecute în colegiul său.

“Îmi pare rău că nu este prezent la şedinţă colegul nostru domnul Bercea, şeful ISJ. Voiam să-l rog să-i transmită doamnei directoare de la şcoala din Băileşti să nu mai organizeze acţiuni de campanie în cantina unităţii şcolare pentru lansarea candidaţilor PNL. Nu mai spun că şi maşina domnului vicepreşedinte al CJ Dolj, Laurenţiu Ivanovici, a fost văzută în campanie. Noi am fost acuzaţi pe nedrept, cât am fost la guvernare, de politizarea instituţiilor. Acum că USL e la Guvernare, cred că ar fi normal ca şi dumnealor să se abţină de la asemenea acţiuni, măcar de acum şi până la sfârşitul campaniei”, a spus Stoica.

cj dolj 2 Şedinţă extraordinară la CJ Dolj: Stoica a cerut depolitizarea şcolilor şi a ... maşinii vicelui Ivanovici   VIDEO poze

Cum şeful ISJ Dolj nu era prezent, singura replică a venit din partea lui Laurenţiu Ivanovici, care i-a reproşat consilierului PDL, că nu l-a urmărit cum trebuie.

 

“Dacă aţi citit ordinea de zi, puteaţi observa că avem o problemă de buget legată de comuna Ciupercenii Noi. M-am întâlnit cu primaru comunei tocmai pentru a pune la punct aceste lucruri. S-a întâmplat să fie într-o sâmbătă şi m-am întâlnit cu acest prilej şi cu primarul de la Poiana Mare, comună care, de asemenea, figurează în anexa proiectului pe care îl adoptăm azi. Asta nu înseamnă că am fost în campanie. Dacă mă urmăriţi, cum văd că faceţi, aţi fi ştiut că am şi maşină personală, deci, când trebuie să merg în campanie, am cu ce merge”, a replicat Ivanovici.