Secţia de Ştiinţele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei Craiova, a demarat selecţia de voluntari pentru programul “I like the museum”

 

Secţia de Ştiinţele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei Craiova, a demarat selecţia de voluntari pentru programul “I like the museum”, ce se va desfăşura în perioada iulie-decembrie 2016.

Programul, conceput exclusiv pentru persoane  pasionate de natură, copii, creaţii handmade, se adresează adolescenţilor şi adulţilor care au un program ce le permite participarea, în mod consecvent, la evenimente, conform unui calendar de activităţi. Înscrierea dolescenţilor este necesar acordul scris al părinţilor.

pliant voluntari Secţia de Ştiinţele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei Craiova, a demarat selecţia de voluntari pentru programul I like the museum poze

Pentru înscriere se trimite un C.V. la adresele: muzeulolteniei@yahoo.com, lilagima@yahoo.com. C-V.- urile se pot depune şi personal la sediul Secţiei de Ştiinţele Naturii, str. Popa Şapcă nr. 8, Craiova.

Pentru detalii suplimentare, tel: 0766326909

pliant voluntari completare Secţia de Ştiinţele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei Craiova, a demarat selecţia de voluntari pentru programul I like the museum poze

Realizarea stagiului de voluntariat la Secţia de Ştiinţele Naturii, din cadrul Muzeulu Craiova, presupune implicarea cu idei şi soluţii în organizarea, promovarea şi desfăşurarea Şcolii de Vară “Bios Art în vacanţă”, creativitate şi muncă în echipă, invitaţii la evenimentele Muzeului Olteniei, îmbogăţirea portofoliului de activităţi (adeverinţe şi contract de voluntariat).