Se poartă cucuiele și în turul II. Pesedist altoit la Izvoare

Dezbaterile contondente continuă în județul Dolj. Azi un alt pesedist, consilier local în comuna Izvoare, a sunat la 112 susținând că a fost lovit „cu parul” de către un adversar de la PDL.

psd izvoare Se poartă cucuiele și în turul II. Pesedist altoit la Izvoare poze

Rezultatul cofruntării de la Izvoare a fost dezvăluit, pe Facebok, de pesedistul Cristi Mitricof, cel care a postat și o poză cu consilierul în timp ce primea îngrijiri medicale. „Fractură de piramidă nazală, arcadă ochi stanga spartă, pierderi de memorie, durere groaznică de umăr, cucuie fără număr…. rezultatul “politicilor” produse de susținătorii domnului iohannis (acl Dolj ) în comuna Izvoare”, a scris Mitricof.

De cealaltă parte, reprezentanții ACL Dau precizat că nu au cunoștință de incident, îndemnând autoritățile competente să-și spună punctul de  vedere. „Eu nu am auzit până acum de această întâmplare. Oricum este un tip de comportament pe care noi nu îl agreem și așteptăm ca autoritățile să-și facp treaba și să ia măsuri”, a declarat deputatul Constantin Dascălu, prim-vicepreședinte al PDL Dolj.

Autoritățile în cauză au confirmat că fac cercetări în acest caz. „Un bărbat din Izvoare, membru PSD, cum s-a prezentat dumnealui, a sesizat prin 112 că a fost lovit de către un alt bărbat din localitate, fost consilier PDL. La faţa locului a fost găsită doar partea vătămată, urmând să fie depistat şi cel care a aplicat lovitura. Partea vătămată a ajuns la spitalul din Băileşti şi nu a depus plângere până la această oră la postul de poliţie din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, cercetările fiind în desfăşurare”, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Reamintim că, în turul I, un al pesedist a ajuns la urgență cu capul spart, reclamând că a fost lovit de viceprimarul PDL din Daneți. Ulterior și reprezentanții ACL au acuzat violențe din partea PSD, a căror victimă a fost liberalul Isidor Răducea, pleznit la Leu de primarul social-democrat al localității.