SCM Craiova: Pe viitor recomandăm oficialilor C.S. ”U” BT Cluj – Napoca care prin declarațiile defăimătoare la adresa clubului nostru au căutat motive de a explica o înfrângere sportivă, să găsească adevăratele motive ale unui insucces în analiza prestației sportive

Având în vedere unele informații apărute în spațiul on-line, pe pagini de profil, cu referire directă la Turneul 12 – Craiova, din cadrul etapei 12 – turnee, al Ligii Naționale de Baschet Masculin, informații în urma cărora oficiali ai unui club participant la competiția de la Craiova distorsionează adevărul, prin declarații defăimătoare care aduc prejudicii de imagine clubului nostru, facem următoarele precizări:

  • Decizia comisarilor de a permite desfășurarea normală a turneului s-a luat în baza asigurării tuturor condițiilor reglementate de forul de specialitate și instituțiile abilitate;
  • Condițiile de organizare și desfășurare ale turneului au fost îndeplinite, dovada fiind decizia de începere a tuturor partidelor la ora de începere programată.

Pentru buna informare a publicului, a iubitorilor de sport și în special a fanilor

baschetului dorim să aducem la cunoștință că Sport Club Municipal Craiova a organizat, până în prezent: 4 turnee din Liga Națională de Baschet Masculin, 4 turnee din cadrul Divizie A1 – volei masculin și 4 turnee din cadrul Diviziei A2 Vest – volei feminin, din care un turneu semi-final și turneul de promovare în A1, un total de 12 condiții, organizate fără cusur, conform rapoartelor federațiilor de specialitate.

Pe viitor recomandăm oficialilor C.S. ”U” BT Cluj – Napoca care prin declarațiile defăimătoare la adresa clubului nostru au căutat motive de a explica o înfrângere sportivă, să găsească adevăratele motive ale unui insucces în analiza prestației sportive.

Sport Club Municipal Craiova este un partener al performanței și un permanent susținător total al mișcării, performanței și Fair-play-ului.