SCM Craiova. Carmen Amariei: Proiectul meu prinde contur!

Conducerea S.C.M. Craiova a perfectat astăzi, 17.06.2013, înţelegerile cu 5 dintre componentele echipei de handbal feminin.
Pentru sezonul 2013–2014, şi-au dat acordul pentru a juca la echipa de handbal feminin S.C.M. Craiova:
 Nicoleta DINCĂ – extremă stânga, 02.07.1988; a evoluat la ”U” Cluj;
 Adriana CROITORU – portar, 29.04.1988; a evoluat la L.P.S. Slatina;
 Alexandra HAŞEGAN – pivot, 02.02.1987; a evoluat la Terom Iaşi;
 Ionica MUNTEANU – portar, 07.01.1979; şi-a prelungit înţelegerea cu S.C.M. Craiova;
 Roxana HAN (GATZEL) – centru, 28.05.1980; revine la SCM Craiova după o pauză de 1 an.
Tot de astăzi Gabriel Bircină (23.06.1975) face parte din staff-ul tehnic al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, în calitate de antrenor secund.

Carmen AMARIEI, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Sunt mulţumită de faptul că proiectul meu şi al clubului, în ceea ce priveşte echipa de handbal feminin, prinde contur. Suntem la momentul în care formăm lotul pentru noul sezon şi sunt convinsă că până la stratul pregătirilor, la începutul lunii viitoare, vom avea lotul definitivat. ”

Bogdan BĂLAN, director S.C.M. CRAIOVA: ” Am ajuns la înţelegere cu mai multe jucătoare propuse de conducerea tehnică a echipei, sportive care îşi doresc să reprezinte clubul nostru. Sunt convins că soluţiile alese de banca tehnică îşi vor arăta roadele în sezonul competiţional. Dorim ca lotul echipei de handbal feminin să fie definitivat până la finalul acestei luni, pentru ca banca tehnică să aibă la dispoziţie toate sportivele încă de la prima reuniune, care va avea loc la începutul lunii iulie.”