SC Termo Craiova SRL trece, începând cu data de 16.09.2019, la umplerea instalațiilor pentru efectuarea probelor la rece în vederea furnizării agentului termic

SC Termo Craiova SRL trece, începând cu data de 16.09.2019, la umplerea instalațiilor pentru efectuarea probelor la rece în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire.

În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, craiovenilor le revine obligația să anunțe la sediul SC Termo Craiova SRL și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe.

De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora.

Toate pierderile din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația de locatari/proprietari.

 

Purtător de cuvânt

Petroșanu Maria