SC Salubritate Craiova SRL: Începe prima etapă de deratizare pe domeniul public din acest an

otrava SC Salubritate Craiova SRL: Începe prima etapă de deratizare pe domeniul public din acest an poze

Începe prima etapă de deratizare pe domeniul public din acest an

 Craiova, 31 mai 2016

SC Salubritate Craiova SRL demarează miercuri, 1 iunie 2016,  prima campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, care se va desfăşura într-un interval de 12 zile lucrătoare şi care are ca scop combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani) şi menţinerea acestora la un nivel numeric redus.

În zonele de acţiune, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide Jade Grain şi Jade Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii. Întreaga operaţiune va fi derulată cu sprijinul Poliţiei Locale. În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, antidotul folosit în caz de ingestie accidentală (vitamina K), precum şi numărul de telefon al SC Salubritate Craiova SRL.

Suprafaţa totală pe care se va efectua activitatea de deratizare este de 741 de hectare, programul urmând să fie adaptat în funcţie de condiţiile meteorologice.