SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL: Nici o piaţă agroalimentară nu se desfiinţează!

catalin resceanu bun SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL: Nici o piaţă agroalimentară nu se desfiinţează! poze
SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL ţine să dezmintă zvonurile care au apărut în ultima vreme în anumite pieţe din oraş, aducându-le la cunoştinţă atât comercianţilor, cât şi locuitorilor municipiului că nu intenţionează să desfiinţeze nici o piaţă agroalimentară din Craiova. Dimpotrivă, se doreşte reabilitarea tuturor pieţelor existente şi chiar înfiinţarea unor pieţe noi, venind astfel în întâmpinarea dorinţei craiovenilor de a avea pieţe cât mai apropiate de zonele de locuit.

„Am aflat cu surprindere că prin unele pieţe – mai ales în Craioviţa Nouă şi Valea Roşie – circulă zvonul că am intenţiona să desfiinţăm aceste pieţe. Nu este nimic adevărat. E doar o acţiune de intoxicare lansată intenţionat de diverşi indivizi care vor să-i racoleze pe comercianţii din pieţele noastre, pentru a-i determina să se mute în cine ştie ce târguri sau pieţe private. Îi asigurăm atât pe comercianţi cât şi pe cetăţeni că nu avem intenţia să desfiinţăm nici o piaţă. Dimpotrivă, vom continua modernizarea celor existente şi chiar vom înfiinţa altele noi”, a declarat Cătălin RESCEANU, directorul general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.

Astfel de acţiuni de intoxicare – unele derulându-se chiar prin intermediul presei – au vizat în ultimele luni şi alte pieţe din Craiova. Spre exemplu, o anumită parte din mass-media craioveană a lansat cu câteva luni în urmă un zvon potrivit căruia comercianţii de haine second-hand din Târgul Romaneşti ar fi decis să plece în masă, pentru a se muta într-un târg privat din afara Craiovei. De fapt, din cei peste 600 de comercianţi din Târgul Romaneşti au plecat către respectivul târg privat doar… şase!