SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL: De sâmbătă se redeschide Piaţa Chiriac

 Piata Chiriac SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL: De sâmbătă se redeschide Piaţa Chiriac poze

 

SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL a decis să redeschidă Piaţa Chiriac, începând de sâmbătă, 31 mai 2014. Pe lângă comercianţii de fructe şi legume, în această piaţă se vor muta şi o parte din activităţile comerciale care se derulează în prezent în Târgul Municipal Craiova.

Concret, în noua sa organizare, Piaţa Chiriac va cuprinde un platou de legume-fructe, destinat exclusiv comercializării en-detail, pentru a veni în sprijinul potenţialilor cumpărători din zonă. În plus, aici vor exista spaţii destinate comercializării laptelui şi produselor lactate, a produselor de origine animală (carne şi preparate din carne). Alături de acestea, va fi amenajată o zonă destinată desfacerii produselor meşteşugăreşti. Tot aici vor putea fi comercializate păsări şi animale mici, respectiv piese auto rezultate din dezmembrări, în zone special destinate acestui gen de activităţi.

„Încă de la începutul anului am promis că vom redeschide Piaţa Chiriac şi asta se va întâmpla chiar la sfârşitul acestei săptămâni. Acolo, însă, nu va mai fi o piaţă de gros, cum a fost până anul trecut. Spaţiul nu se preta la aşa ceva şi nici nu vrem să-i deranjăm pe locuitorii din acel cartier. De aceea am decis să amenajăm o piaţă mixtă, în care să se regăsească atât micii producători de fructe şi legume, cât şi cei care comercializează produse lactate şi produse de origine animală. Tot acolo vor putea fi găsiţi vânzătorii de piese auto şi cei care comercializează păsări şi animale mici”, a declarat Claudiu NEAGOE, directorul general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.