SC Gadea Construct SRL – Oferta bogata in domeniul constructiilor

IMG 6155 SC Gadea Construct SRL   Oferta bogata in domeniul constructiilor poze

“Pentru mine, aceasta afacere este o boala, un drog, o pasiune care mi-a cuprins intreaga fiinta. Niciodata nu m-a pasionat banul, mi-am dorit intotdeauna sa fac lucruri calitative si sa ajut oamenii”, asa isi incepe istorisirea Sandutu Gidea, un antreprenor atipic in lumea afacerilor din anul 2017. Acesta este patronul firmei SC Gîiea Construct SRL, situata in orasul Filiasi, la cativa kilometri de Banie. Pasiunea pentru constructii a mostenit-o de la tatal sau, reusind sa se familiarizeze cu tainele acestei meserii inca din vremea copilariei, atunci cand isi ajuta parintele in diverse lucrari.

Firma SC Gidea Construct SRL va participa la Targul “Casa de Vis” – Expo 2017, care se va desfasura la Centrul Multifunctional din Craiova, in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017.

IMG 6137 SC Gadea Construct SRL   Oferta bogata in domeniul constructiilor poze

Dupa o lunga cariera ca angajat al statului, in functii de conducere, in anul 1997, barbatul a decis ca este timpul sa isi urmeze visul din copilarie si sa isi deschida o afacere in domeniul constructiilor. Datorita implicarii asidue si a profesionalismului, in prezent, firma SC Gidea Construct SRL a reusit sa atraga tot mai multi clienti. Pentru a pune la dispozitie o gama cat mai variata de oferte, aceasta executa: constructii metalice, civile, industriale, tamplarie din aluminiu si PVC echipata cu geam termopan, gard beton armat, tigla, tuburi de fantana, caramizi constructii tip B.C.U., boltari, stalpi ornamentali, spalieri vie, ornamente gradina. Si toate, dar absolut toate produsele au un pret decent.

IMG 6140 SC Gadea Construct SRL   Oferta bogata in domeniul constructiilor poze

“Inca din momentul in care am decis ca este timpul ca aceasta firma sa functioneze, am hotarat ca, in continuare, sa nu ma indepartez de la principiile mele. Onestitatea si implicarea sunt doua dintre ele. Drept urmare am facut tot ce am putut pentru ca aceasta firma sa poata functiona in parametri cat mai buni. Profitul pe care l-am obtinut de aici a fost intotdeauna reinvestit in firma pentru ca am crezut, si cred in continuarea, ca pot sa fac mult bine, atat angajatilor mei cat si clientilor, carora le oferim lucrari de calitate superioara la preturi decente”, a mentionat Sandutu Gidea.

SC Gidea Construct SRL a fost, in urma cu cativa ani, prima firma din zona Doljului care producea produse prefabricate din beton. Din cauza aparitiei a tot mai multor firme cu acest profil, pentru a supravietui, Sandutu Gidea a decis ca este timpul sa diversifice ofertele pe care le avea la acea vreme. Aaa se face ca, in anul 2017, firma condusa de omul de afaceri filieaşen are capacitatea de a construi o casa de la A la Z. Multitudinea de servicii oferite a reusit sa propulseze aceasta firma in topul societatilor preferate de doljeni. Intr-un scurt inventar al lucrarilor executate, firma si-a adjudecat ridicarea a 4 biserici si repararea a catorva zeci. Camine culturale, scoli , primarii si multe locuinte private reusesc sa imbogateasca portofoliul de invidiat al firmei SC Gidea Construct SRL.