Sâmbătă, 18 iunie, începând de la ora 10:00, copiii sunt invitați să viziteze Terariul amplasat în incinta Grădinii Zoologice din Craiova în care au fost aduse 18 reptile din șapte specii diferite

Așa cum deja v-am promis, Primăria Municipiului Craiova și RAADPFL  pregătesc multe surprize copiilor în această vacanță de vară! Sâmbătă, 18 iunie, începând de la ora 10:00, copiii sunt invitați să viziteze Terariul amplasat în incinta Grădinii Zoologice din Craiova în care au fost aduse 18 reptile din șapte specii diferite: Acathosaura capra, AnolisEqvestris, PogonaVitticeps, TillisGigas, Iguana Iguana,PseulmaMadagascarisGrandis, ChlamydosaurusKingii.

Terariile sunt automatizate, unice în Europa, fiecare detaliu este gândit și implementat cu grijă, dispun de umiditate controlată prin sistem de irigare automat și sistem de iluminare automat, care simulează ciclul zi/noapte.

Terariile au fost amplasate într-o clădire din incinta Grădinii Zoologice care a fost transformată într-un adevărat muzeu. Spațiul a fost îmbogățit cu terarii, grădini în miniatură, ecosisteme naturale ce conțin o varietate de plante și reptile.

Intrarea este gratuită!

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Director General RAADPFL Craiova,

            Ec. Ilinca Adinel-Ionel