Sămânţă de hotel Hilton la Craiova

hilton2 Sămânţă de hotel Hilton la Craiova poze

Un PUD referitor la construirea unui hotel Hilton de patru etaje în centrul Craiovei, vizavi de Universitate a apărut pe lista documentelor de urbanism supuse dezbaterii publice pe site-ul primăriei Craiova. 

Este vorba despre un hotel din gama Hilton Garden INN, care ar urma să fie realizat pe strada AI Cuza, peste drum de Universitate, lângă fostul sediu al Teatrului de Păpuşi.

hilton 1 Sămânţă de hotel Hilton la Craiova poze

„Elaborare P.U.D pentru Construire hotel „Hilton Garden INN”2S+P+4E” pentru care a fost iniţiată prezenta documentaţie – zona care urmeaza a fi analizata si reglementata este delimitata in partea de Nord  – str.A.I Cuza,în partea de Sud str.Olteţ, în partea de Vest proprietîţi private Boldea Ion şi fost imobil Teatrul de păpuşi,în partea de Est S.C .Cămătaru Com Trans S.R.L, prin prezenta documentaţie se urmareste stabilirea reglementarilor privind retragerile faţă de limitelor laterale si posterioare ale parcelei ,studiate,accesurile auto si pietonale,conformarea arhitectural – volumetrică,modul de ocupare a terenului – precizează explicaţia postată pe site-ul primăriei.

hilton craiova Sămânţă de hotel Hilton la Craiova poze

Potrivit documentaţiei publicate pe site-ul municipalităţii, terenul pe care ar urma să fie realizată investiţia aparţine uneia dintre firmele familieri Siclitaru. Documentaţia conţine inclusiv avizul Direcţiei Judeţene de Cultură, parcela făcând parte din zona protejată a Craiovei.