Salubritatea craioveană, alergică la maidanezi

olguta adapost canin 1 Salubritatea craioveană, alergică la maidanezi poze

După doar o lună de la preluarea adăpostului canin de pe Brestei, SRL-ul de salubritate craiovean se cere afară, solicitând primăriei să-i retragă delegarea de gestiune pentru serviciul municipal de ecarisaj. 

Potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local din 27 iunie,  contractul de delegare privind serviciul de ecarisaj va fi modificat prin scurtarea duratei de valabilitate. Documentul va avea un nou termen limită, respectiv 31 decembrie  2012, Salubritatea motivând că nu are resursele financiare să asigure continuare activităţii pe viitor.

Directorul SC Salubritate Craiova SRL, Ştefan Popescu, argumentează că, odată cu preluarea adăpostului canin construit de primăria Craiova pe strada Brestei, au crescut substanţial atât redevenţa, cât şi imppozitul datorat de SRL municipalităţii, costurile cu asigurarea hrănii maidanezilor cazaţi în stabiliment fiind de asemenea considerabile şi imposibil de susţinut de societatea care are deja datorii mai vechi către furnizori de peste 7, 4 milioane de RON.