„Să știi mai multe, să fi mai bun” – poliţiştii la Şcoala nr. 24

scoala 241 „Să știi mai multe, să fi mai bun”   poliţiştii la Şcoala nr. 24 poze

În cadrul programului „Să știi mai multe, să fi mai bun” dedicat desfășurării în unitățile de învățământ preuniversitar de activități extracuriculare și extrașcolare poliţiştii Secției 4 Poliție Craiova au organizat o întâlnire cu elevii claselor a V a ai Școlii Gimnaziale “Sfântu Gheorghe” din Craiova, precum și cu elevi claselor a V a și a X a ai Colegiului Național „Nicolae Titulescu”. Cu această ocazie cu care au fost prezentate aspecte generale privind activitatea poliției, au fost dezbătute teme de pregătire antiinfracțională și antivictimală în vederea diminuării violenței, purtându-se deasemenea discuţii şi  în vederea înlăturării manifestărilor de comportamente necorespunzătoare în interiorul școlii.

Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Celor peste 50 de elevi prezenţi la întâlnirile cu poliţiştii le-au fost prezentate cazuri concrete şi exemple care au avut un mesaj educaţional şi bun de urmat. Ne-am buucrat şi implicarea elevilor care au venit cu întrebări cât mai diverse şi care şi-au arătat interesul şi dorinţa de a cunoaşte cât mai multe aspecte ce cad sub incidenţa legii penale, dar şi faptele de natură contravenţională.

 

 

Polițiștii de proximitate din cadrul Secției 4 Poliție au ajuns şi s-au întâlnit în cursul zilei de ieri şi cu elevii claselor IX-XII din cadrul Colegiului Tehnic de Arte si Meserii “Constantin Brâncuşi’’ şi  cu elevi din cadrul Liceului Tehnologic” Transporturi Căi Ferate” din Craiova.

La aceaste activități au participat aproximativ 60 de elevi și 5 cadre didactice care ne-au ajutat ca de fiecare dată în transmiterea mesajului campaniei

„Să știi mai multe, să fi mai bun”