S.C. Salubritate Craiova SRL: Craiova, premiată din nou în cadrul competiției „Orașul Reciclării”

 

 

 

 

Primăria Municipiului Craiova a câștigat premiul de excelență la categoria „Armament de calitate”, în cadrul celei de-a doua ediții a competiției „Orașul Reciclării”, inițiată de Eco-Rom Ambalaje și desfășurată în perioada 1 ianuarie-30 iunie 2014, obținând un punctaj ridicat la evaluarea calitativă a punctelor de colectare selectivă. Premiul reprezintă încă o recunoaștere a eforturilor depuse de Primăria Municipiului Craiova în scopul creșterii cantității deșeurilor de ambalaje colectate selectiv după ce, în 2013, municipiul a obținut premiu la categoria „June”.

 

Pe parcursul competiției, în Craiova au fost colectate separat peste 65.000 de kilograme de deșeuri de ambalaje, dintre care 60.500 kilograme de hârtie-carton și aproape 5.000 kilograme de plastic. Acestea au fost depuse de craioveni în cele 237 containere puse la dispoziția populației printr-un parteneriat încheiat între Eco-Rom Ambalaje, Primăria Municipiului Craiova şi  S.C. Salubritate Craiova SRL.

 

În competiția inițiată de Eco-Rom Ambalaje, compania deţinătoare a licenţei “Punctul Verde” în România şi cea mai importantă organizaţie de preluare de la agenţii economici a obligaţiei de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje, s-au înscris 32 de municipalități din România.