S.C. CORALEX S.R.L. organizează în data de 12 FEBRUARIE 2020 conferința de lansare a evenimentului BURSA LOCURILOR DE MUNCA în cadrul proiectului „M.O.R.E. JOBS”

S.C. CORALEX S.R.L. organizează în data de 12 FEBRUARIE 2020 conferința de lansare a evenimentului BURSA LOCURILOR DE MUNCA în cadrul proiectului „M.O.R.E. JOBS – M(ăsuri) de O(rientare), R(e/calificare) și E(valuare) competențe pentru noi locuri de muncă în SV Oltenia”. ID proiect: POCU/298/3/14/121688 S.C. CORALEX S.R.L., în parteneriat cu ASOCIAȚIA DOMINOU, organizează în cadrul proiectului „M.O.R.E. JOBS – M(ăsuri) de O(rientare), R(e/calificare) și E(valuare) competențe pentru noi locuri de muncă în SV Oltenia”, cod SMIS 121688, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, evenimentul ”BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ”.

Acest eveniment se va desfășura în perioada 12-14 Februarie 2020 și va avea ca participanți un număr semnificativ de agenți economici care își vor prezenta direct posturile disponibile din cadrul societății pe care o reprezintă. Bursa locurilor de muncă face parte dintr-un pachet de servicii complete menite să îmbunătățească șansele de integrare pe piața muncii a beneficiarilor proiectului: consiliere profesională, cursuri de formare profesională, dezvoltare personală, precum și consultanță și orientare pentru acces pe piața muncii. Evenimentul are ca scop îmbunătățirea accesului pe piața muncii prin facilitarea unui contact direct între potențiali angajatori și persoanele din categoriile cu vulnerabilitate sporită cărora ne adresăm și se aliniază obiectivului general al proiectului. Prin intermediul acestui eveniment ne propunem crearea unei legături concrete, rapide și eficace între membrii grupului țintă în căutarea unui loc de muncă și potențialii angajatori. Totodată acest eveniment vizează în mod direct persoanele ce au finalizat programele de formare profesională în cadrul proiectului, respectiv cursurile: sudor, electrician în instalații energetice, ospătar (chelner) vanzător în unități de alimentație, cameristă hotel.

Conferința de presă pentru lansarea evenimentului ”BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ” va avea loc în data de 12 februarie 2020, începănd cu ora 09:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților din Municipiul Craiova, Județul Dolj.

S.C. CORALEX S.R.L., Str. Bld. Nicolae Titulescu, nr. 66A Persoană de contact: Manager proiect- Ștefănescu Dragotă Corina Liliana E-mail: project@coralexcraiova.ro, telefon: 0799.541.826