S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, pe Strada Traian Vuia și aleile adiacente în ziua de 22 octombrie 2019, între orele 10:00 – 14:00

 

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, pe Strada Traian Vuia și aleile adiacente în ziua de 22 octombrie 2019, între orele 10:00 – 14:00 pentru repararea branșamentului firmei SC NETROM SOFTWARE SRL.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe Strada Traian Vuia și aleile adiacente.
Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza      permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.