S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 29.06.2020, din cauza unei grave avarii apărute pe aducțiunea de apă potabilă Izvarna-Craiova

 

Din cauza unei grave avarii apărute pe aducțiunea de apă potabilă Izvarna-Craiova, pentru a preveni pericolul inundării unor proprietăți private din localitatea Țânțăreni, județul Gorj, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 29.06.2020.
Zonele afectate de întreruperea furnizării apei potabile sunt:

  • Loc. Bâlteni, loc. Plopșoru, loc. Brănești, loc. Țânțăreni, toate din județul Gorj;
  • Orașul Filiași, loc. Brădești, loc. Coțofenii din Față, loc. Coțofenii din Dos, loc. Braloștița, loc. Almăj, loc. Ișalnița și Fabrica de Bere Craiova, toate din Județul Dolj.

Echipele de intervenție ale Companiei de Apă Oltenia au fost mobilizate și lucrează deja pentru remedierea avariei.
Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, în urma manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

Director General
Av. Alin Șuiu