S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în ziua de 15 octombrie 2019, între orele 09:00 – 15:00, în aria deservită de Stația de hidrofor Toporaşi

cao S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă  întreruperea alimentării cu apă potabilă în   Municipiul Craiova, în ziua de 15 octombrie 2019, între orele 09:00 – 15:00, în aria deservită de  Stația de hidrofor Toporaşi poze

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă  întreruperea alimentării cu apă potabilă în   Municipiul Craiova, în ziua de 15 octombrie 2019, între orele 09:00 – 15:00, în aria deservită de  Stația de hidrofor Toporaşi.

Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este reabilitarea conductei cu Dn 150 mm în zona intersecţiei Calea Severinului cu str. Tufănele.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor   Toporaşi, după cum urmează:

  • Blocurile din zonă;
  • Societăţile comerciale aflate în zona menţionată;
  • Zona cuprinsă între Calea Severinului, str. Maria Tănase, str. Toporaşi, str. Tineretului, Calea Severinului;
  • Calea Severinului de la Biserica Catolică până la Pelendava;

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.