S-au tras la sorți conducerile birourilor electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Otovescu și Alexandroiu revin

bej dolj S au tras la sorți conducerile birourilor electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Otovescu și Alexandroiu revin poze

Tragerea la sorți a președinților și locțiitorilor pentru biroul electoral județean și birourile electorale de circumscripție. BEJ Dolj va fi condus de tandemul Marin Oprea – președinte, Daniel Otovescu – locțiitor. 

Totodată, prin tragerea la sorți care a avut loc la sediul Tribunalului Dolj au fost stabiliți și președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție orășenești și comunele.

gabriela alexandroiu bej S au tras la sorți conducerile birourilor electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. Otovescu și Alexandroiu revin poze

Biroul Electoral de Cirscumscripție Craiova o va avea ca președinte pe Gabriela Alexandroiu, iar ca locțiitor pe Angela Balaci.

De menționat că doi foști președinți ai Biroului Electoral Județean revin cu prilejul acestui scrutin. Daniel Otovescu a fost președinte al BEJ la alegerile parlamentare din 2012, iar Gabriela Alexandroiu a ocupat aceeași funcție de șef al BEJ la referendumul din iulie același an. Gabriela Alexandroiu a mai activat în BEJ și cu prilejul alegerilor parlamentare din 2012, când a ocupat funcția de locțiitor.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, 34 dintre președinții birourilor electorale de circumscripție sunt magistrați, restul fiind aleși din rândul juriștilor și avocaților.

Lista completă cu președinții și locțiitorii de la birourile electorale de circumscripție pentru alegerile locale din 5 iunie a fost publicată pe site-ul prefecturii Dolj.