S-au reluat zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova. Prioteasa: E fala Olteniei!

IMG 1954 S au reluat zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova. Prioteasa: E fala Olteniei! poze

Wizz Air a reluat azi zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova după ce constructorii contractați de CJ Dolj au finalizat lucrările de reabilitare a pistei de aterizare-decolare. 

IMG 1976 S au reluat zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova. Prioteasa: E fala Olteniei! poze

Conducerea CJ Da bifat ieri evenimentul, cu o conferință de presă organizată pe Aeroport, obiectiv devenit „fala Olteniei”, după um a apreciat președintele Ion Prioteasa. Acesta a fost însoțit la eveniment de secunzii Alina Tănăsescu și Cristi Iovan, toți membrii trio-ului de conducere al CJ Dolj lăudând efortul constructorilor, care a finalizat în timp record asfaltarea pistei.

IMG 1971 S au reluat zborurile de pe Aeroportul Internațional Craiova. Prioteasa: E fala Olteniei! poze

Pe aeroport vor continua lucrările prevăzute în proiectul de reabilitare, precum cele la platorma de îmbarcare-debarcare și montarea noului sistem de balizaj, care vor fi realizate însă „sub trafic”, după cum a precizat directorul aeroportului, Mircea Dumitru. „Noul sistem de balizal, unul ultramodern va fi montat pe măsură ce soses piesele de la firma furnizoare. Iarna aceasta va fi ultima în care vom mai avea probleme cu ceața”, a spus Mircea Dumitru.