S-a lansat ESTV. O nouă televiziune în Craiova

ESTV S a lansat ESTV. O nouă televiziune în Craiova poze

Euro-Sud TV este un nou post de televiziune în Craiova. Nu ne-am infiinţat pentru a reinventa presa tv, dar ne-am propus să ne facem meseria cu succes. Proiectul nostru prevede o televiziune generalistă, cu emisiuni care acoperă o gama largă de subiecte. Ne-am propus un post tv pentru telespectatori, cu subiecte de interes pentru ei şi cu fragmente importante din existenţa cotidiană, cu bune şi rele. Echipa ESTV aduce în faţa dumeavoastră ştiri locale, în mai multe jurnale pe zi, emisiuni sociale, medicale, sportive, culturale, istorice, financiare, politice, de divertisment, dar şi multe alte producţii proprii.

Echipa Estv S a lansat ESTV. O nouă televiziune în Craiova poze
La inceput de drum, cu un proiect pregătit cu minuţiozitate un an de zile, ne dorim să ajungem în casele oltenilor, precum şi în viaţa lor cotidiană. Nu ne-am propus să fim o cifră pe telecomandă, ci oglinda societăţii civile. Nu lăudăm, nu ducem războiaie, nu facem jocurile politicii, nu avem mogul şi nici interdicţii redacţionale, suntem doar noi, o echipa cu mare experienţă profesională şi pasiune pentru informaţie, litere şi creaţie.
În prezent, Estv se difuzează în oraşele judeţului şi într-o mare parte a localităţilor din Dolj, Gorj şi Mehedinţi. Euro-Sud TV are un studio propriu în Calafat şi corespondenţi în mai multe oraşe ale regiunii.
Duminică, pe 1 decembrie, de Ziua Romaniei, la ora 17.00, am deschis oficial programul ESTV printr-o emisiune specială, o emisiune de lansare a postului. Aşa că, vă prezentam o mare parte a echipei Euro-Sud Tv şi a emisiunilor pe care telespectatorii le vor putea urmări la postul nostru de televiziune.
Vă mulţumim!