S-A CONSTITUIT LIGA ALESILOR LOCALI PMP DOLJ!

 

 

PMP Dolj: Ieri 26 mai 2022, a avut loc sedinta de constituire a Ligii Alesilor Locali din cadrul Filialei PMP Dolj.

Consilierii locali si consilierii judeteni s-au reunit intr-un cadru statutar pentru a-si alege structura de conducere si pentru a-si stabili obiectivele de lucru. PMP Dolj are la nivelul judetului: 58 de consilieri locali, 2 consilieri judeteni si un primar.

Consiliul Executiv nou ales are urmatoarea componenta:

-Presedinte:Ion Irinel Irimescu, primar com. Pielesti;

-Secretar General: Ion Popescu, consilier local com. Varvor;

-Vicepresedinti:Eugen Zavracu,  Cosmin Ghenea , Radu Ciobanu, Sorin Voinea si Madalin Petcu;

-Secretari executivi :Andrei Onea, Florian Garbita, Sorina Simion, Marian Mirigel.

In cadrul sedintei, presedinta filialei judetene a PMP Dolj, Anisoara Stanculescu a reiterat faptul ca PMP este al treilea partid la nivel national ca numar de alesi locali.

 ,,Si cu toate ca nu avem parlamentari, avem alesi locali care sunt mai valorosi decat parlamentarii prin prisma faptului ca de ei depinde bunastarea comunitatilor care i-au ales si au avut incredere in ei.Iar faptul ca ne aflam cu totii acum, aici dovedeste faptul ca echipa PMP Dolj este puternica!”a mai declarat liderul PMP Dolj, Anisoara Stanculescu.

 

Ion Irinel Irimescu, noul  presedinte ales al Ligii Alesilor Locali a PMP Dolj a transmis colegilor prezenti la sedinta ca ,,este important sa ramanem uniti si sa demonstram prin proiectele noastre ca suntem o forta’’. 

 

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ