S-a aprobat procedura pentru debranşare de la Termo Craiova

primaria craiova fatada S a aprobat procedura pentru debranşare de la Termo Craiova poze

Miercuri, 20 februarie 2013, s-a aprobat procedura pentru debranşarea de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice. Oltenasul.ro vă prezenta, în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, problemele pe care le-au ridicat atât craioveni care au dorit să se debranşeze, Termo Craiova SRL cât şi asociaţiile de proprietari. Drept urmare, după mai multe discuţii, cu toţi factorii implicaţi s-a stabilit un calendar după care vor fi făcute aceste debranşări.

“Înfiinţat prin dispoziţia primarului municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, grupul de lucru format din reprezentanţi ai autorităţii locale, Societatea TERMO Craiova S.R.L., preşedinţi şi administratori din cadrul asociaţiilor de proprietari şi preşedintele Sindicatului Asociaţiilor de Proprietari din Municipiul Craiova, s-a întîlnit în data de 20.02.2013 în şedinţă de lucru care a avut pe ordinea de zi dezbaterea problemelor privind debranşările individuale de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice şi necesitatea reechilibrării sistemului de distribuţie în aceste situaţii.

În urma discuţiilor purtate a fost stabilită o procedură pentru debranşări după cum urmează:

– cererile individuale de debranşare ce se vor depune la Societatea TERMO      Craiova S.R.L. vor fi însoţite de următoarele documente:

– acordul scris al asociaţiei de proprietari exprimat prin hotărârea adunării generale;

– acordul scris al vecinilor de apartament pe orizontală şi verticală;

– documente din care să rezulte asigurarea unei alte surse de încălzire a apartamentului;

– dovada suportării costurilor de reechilibrare a sistemului de distribuţie în condominiu de către solicitant (contract încheiat cu Societatea TERMO Craiova S.R.L. sau cu orice altă firmă autorizată).

Lucrările de debranşare se vor efectua numai de către Societatea TERMO Craiova S.R.L. care va încheia un proces-verbal în acest sens cu proprietarul.  Costurile ce implică procedura de debranşare vor fi suportate de către solicitant”, se arată într-un comunicat de presă remis de reprezentanţii primăriei Craiova.