RXF: GALĂ MMA la Sala Polivalentă din Craiova, pe 16 martie

mma RXF: GALĂ MMA la Sala Polivalentă din Craiova, pe 16 martie poze

Real Xtreme Fighting (RXF) este cea mai mare promotie din Romania si liderul de necontestat in organizarea de evenimente dedicate exclusiv Artelor Martiale Mixte (MMA). Dupa exemplul marilor promotii la nivel mondial, RXF a reusit in numai trei ani de zile sa aduca in atentia practicantilor de sporturi de contact, dar si a tuturor iubitorilor sportului in general, MMA-ul autohton, imbracandu-l in hainele unui show spectaculos si exploziv.

Mixed Martial Arts (Arte Martiale Mixte – MMA) este o combinatie intre cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor martiale, printre cele mai cunoscute numarandu-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, muay-thai, kick-box, dar si lupte libere, box, lupte greco-romane etc. Complexitatea si spectaculozitatea MMA-ului, au facut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen sa acapareze practicantii de arte martiale, dar si cele mai diverse categorii de public, audientele acestui sport ajungand la cifre impresionante, inregistrand in ultimii ani cea mai ampla si viguroasa dezvoltare din randul sporturilor de contact.

In data de 16 Martie 2015, Craiova va fi din nou gazda celui mai mare eveniment de MMA organizat vreodata in Oltenia. RXF revine dupa un an de zile in Cetatea Baniei cu un show de exceptie, dovedind inca o data faptul ca MMA-ul din Romania se apropie cu o viteza ametitoare de nivelul unor tari cu traditie in acest sport.

Gala RXF 17, gazduita de Sala Polivalenta Craiova, va alinia la start cei mai cunoscuti luptatori de MMA ai Olteniei, precum si luptatori renumiti din tara si de peste hotare, legende ale sporturilor de contact, care ii vor acapara pe spectatori cu spectaculozitatea si complexitatea show-urilor de lupte in cusca.

Evenimentul va fi urmarit de peste 4.000 de spectatori, dar si de milioane de telespectatori, gratie transmisiunilor in direct de pe posturile Sport.ro – canalul sportiv nr. 1 in Romania, si ProTV International (in peste 20 de tari din intreaga lume). Gala RXF 17 din Cetatea Baniei va beneficia de peste 600 minute expunere TV, televizari in direct si reluari, pe posturile amintite.

Real Xtreme Fighting are parteneriate media cu cele mai cunoscute televiziuni, ziare si reviste locale, cum ar fi: TV Oltenia, Oltenia3 TV, Gazeta de Sud, Sapte Seri sau Editie Speciala, oferind numeroase posibilitati de promovare in cadrul evenimentului RXF 17. Interesul pentru aceste show-uri este unul imens, toate galele RXF desfasurandu-se cu casa inchisa!