Ringo: Televiziunea lui Stânişoară şi IPJ Mehedinţi vor să ne fure marca

m ringo damureanu Ringo: Televiziunea lui Stânişoară şi IPJ Mehedinţi vor să ne fure marca poze

UFL:  “IPJ Mehedinti şi Televiziunea Severin, proprietate a unui lider marcant PD-L, îşi fac ilegal audienţă, pe seama marcii noastre”.   Abia ce s-a văzut cu emisiune la TV, că sindicatul Forţa Legii s-a văzut concurat în judeţul vecin, de o emisiune cu acelaşi nume, la o televiziune legată de numele senatorului PDL Mihai Stânişoară, fost ministru al Apărării în guvernele Boc I,II,III. Numele “Forţa Legii”, marcă înregistrată a sindicaliştilor lui Ringo, este folosit şi ca denumire a emisiunii respective, care are ca temă prezentarea activităţii poliţiei. Cel mai interesant este că “Forţa Legii” nici nu prea are cui reclama în Mehedinţi incidentul, emisiunea incriminată fiind realizată chiar de purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

“Mai multi membri de sindicat “Forta Legii” din Drobeta Tr. Severin ne-au contactat ieri, dupa ora 18.00, informandu-ne ca, la ora respectiva, la postul de televiziune RTS din Severin a debutat o emisiune intitulata “Forta Legii“, prin care realizatorii ar dori sa prezinte severinenilor viata de politist, “dincolo de aparente”, moderata chiar de purtatorul de cu­vant al Inspectoratului de Po­litie a judetului Mehedinti, Andreea Dobre.

Intre patronii postului de televiziune mentionat, potrivit Evenimentului Zilei, rolul principal il are senatorul PD-L Mihai Staniosoara, fost consilier prezidential pe probleme de aparare, ordine publica si siguranta nationala, fost deputat si fost ministru al Apararii Nationale in Guvernul Boc din 2009, prin intermediul sotiei sale.

Problema este ca nici patronii postului de televiziune, nici realizatorii emisiunii si nici macar sefii IPJ Mehedinti, co-realizatori ai emisiunii, nu sunt interesati daca utilizeaza legal denumirea sub care isi desfasoara indraznetul “proiect media”.
Marca FORTA LEGII este protejata impotriva utilizarii ilegale, fiind inregistrata inca din anul 2007 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), proprietarul acesteia fiind Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii, cu sedii in Craiova si Bucuresti, care are membri si in Drobeta Tr. Severin.

Politia Judetului Mehedinti si postul de televiziune RTS Severin ar fi trebuit sa ceara acceptul proprietarului marcii, inainte de a o utiliza. In caz contrar, sunt pasibili de daune, care vor fi stabilite de Justitie“, precizează un comunicat al UFL.