Ringo Dămureanu: “Forţa e la noi”

m ringo damureanu Ringo Dămureanu: Forţa e la noi poze

Televiziunea parlamentarului PD-L Mihai Stănişoară, fost consilier prezidential şi ministru, a anunţat că nu este interesată să fure marca “Forţa Legii”, anunţă un comunicat al “UFL”.  După o săptămână de concurenţă interjudeţeană la o televiziune din Craiova şi una din Mehedinţi, “Forţa Legii” devine nume unicat în emisia tv locală, după cum precizează într-un comunicat sindicaliştii de la Uniunea cu acelaşi nume. Sindicatul condus de Ringo Dămureanu are de mai bine de o săptămână o emisiune proprie la postul craiovean GTV, intitulată, bineînţeles, “Forţa Legii”.

“In urma cu o saptamana am anuntat ca mai multi membri de sindicat “Forta Legii” din Drobeta Tr. Severin ne-au contactat duminica, 21 martie a.c., dupa ora 18.00, informandu-ne ca, la ora respectiva, la postul de televiziune RTS din Severin a debutat o emisiune intitulata “Forta Legii“, prin care realizatorii declarau ca si-ar dori sa prezinte severinenilor viata de politist, “dincolo de aparente”, moderata chiar de purtatorul de cu­vant al Inspectoratului de Po­litie a judetului Mehedinti, Andreea Dobre.

Intre patronii postului de televiziune mentionat, potrivit Evenimentului Zilei, rolul principal il are senatorul PD-L Mihai Staniosoara, fost consilier prezidential pe probleme de aparare, ordine publica si siguranta nationala, fost deputat si fost ministru al Apararii Nationale in Guvernul Boc din 2009, prin intermediul sotiei sale.

Problema a fost ca nici patronii postului de televiziune, nici realizatorii emisiunii si nici macar sefii IPJ Mehedinti, co-realizatori ai emisiunii, nu pareau interesati daca utilizeaza legal denumirea sub care isi desfasoara indraznetul “proiect media”.
Marca FORTA LEGII este protejata impotriva utilizarii ilegale, fiind inregistrata inca din anul 2007 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), proprietarul acesteia fiind Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii, cu sedii in Craiova si Bucuresti, care are membri si in Drobeta Tr. Severin.

Politia Judetului Mehedinti si postul de televiziune RTS Severin ar fi trebuit sa ceara acceptul proprietarului marcii, inainte de a o utiliza. In caz contrar, acestia puteau fi pasibili de daune, care vor fi stabilite de Justitie.

In urma anuntului nostru, postul de televiziune RTS Severin ne-a comunicat, printr-un fax, ca isi recunoaste greseala si ca de la momentul la care au luat cunostinta de aspectul semnalat de noi nu au mai utilizat denumirea “Forta Legii” pentru emisiuni pe care le difuzeaza. Comunicatul este semnat de Ana-Maria Urziceanu, directorul postului de televiziune”, precizează comunicatul Forţa Legii.