Retro-inaugurare la Vârvoru de Jos

m georgescu tabacu manda Retro inaugurare la Vârvoru de Jos poze

Ceremonie ca-n vremurile bune ale guvernării PDL-PSD în comuna doljeană, cu pesediştii Manda şi Iovan şi apoliticul ex-pedelist ex-pesedist Georgescu. 

Primarul din Vârvoru de Jos, Nicu Tabacu, a inaugurat canalizarea completată cu staţii de epurare a comunei şi a avut parte de o garnitură de invitaţi nesperat de bogată. Primarul pesedist a primit o mână de ajutor la tăiatul panglicii de la deputatul PSD Claudiu Manda şi de la vicepreşedintele CJ Dolj Cristian Iovan, dar şi prefectul Eugen Georgescu, pesedist cu vechi ştate, dar ajuns în fruntea prefecturii din partea PDL Dolj.

Bucuros de oaspeţi, primarul din Vârvoru a povestit că modernizarea comunei a atras deja un val de noi amatori de terenuri în zonă. “Comuna Vârvoru de Jos beneficiază de patru staţii de epurare şi canalizare pe o distanţă de 15,5 kilometri. Acest proiect a fost finalizat cu bani guvernamentali, pe Ordonanţa 7. Sprijin am primit din partea tuturor, aşa că le mulţumesc tuturor. Staţia inaugurată astăzi a costat 36 de miliarde de lei, cu tot cu TVA. Toată lumea a venit la noi, iar acum se speculează, pentru că avem apă, avem utilităţi, avem canal, curent electric şi probabil, în viitorul apropiat vom avea şi gaze naturale pentru că Nabucco va trece pe teritoriul administrativ al comunei noastre”, a spus Tabacu.

Creşterea preţului la terenuri îi lasă însă indiferenţi atât pe prefectul Georgescu, cât şi pe deputatul Manda, ambii achiziţionându-şi în trecut case în comună. Aceştia l-au lăudat în cor pe primar. Prefectul i-a hărăzit încă un mandat. “Această comună, Vârvoru de Jos, este o comună europeană. Avem drumuri făcute pe bani de la Banca Mondială, are alimentări cu apă, are canalizare. Pentru că încă nu a terminat în cele două sate încă alimentarea cu apă şi canalizarea, noi l-am investit în funcţia de primar pentru încă un mandate”, a spus Georgescu. Claudiu Manda e în schimb de părere că edilul din Vârvoru ar trebui clonat pentru bunăstarea întregului judeţ. “Dacă ar avea judeţul Dolj peste tot primari precum tabacu de la Vârvoru de Jos, altcumva ar merge judeţul, altcumva ar merge autorităţile locale, altcumva ar merge inclusiv şomajul. Să accesezi peste tot fonduri de unde poţi să iei, dincolo de ce poţi să colectezi de la cetăţeni, care nu au un nivel foarte mare al veniturilor, şi să le câştigi şi să le implementezi pe toate nu este uşor”, a spus Manda.