Restructurare de urgenţă la Termo Craiova: Degeratu, “redus” din schemă

degeratu neatu Restructurare de urgenţă la Termo Craiova: Degeratu, redus din schemă poze

Noul şef de la Termo, Mihai Neaţu, a reuşit performanţa să “radă” două posturi de conducere, la doar câteva zeci de minute de la instalarea în funcţie. Unul dintre ele era al predecesorului Nicolae Degeratu. 

Organigrama SC Termo Craiova SRL a fost modificată în şedinţa de consiliu local de ieri, printr-un punct aflat peste ordinea de zi. Anterior, aleşii locali votaseră contractul de administrare al lui Neaţu.

Potrivit notei de fundamentare întocmite de noul administrator, nu se mai justifică în organigrama SRL-ului municipal posturile de director general şi consilier economic. Astfel, motivează Neaţu, directorul general avea atribuţii identice cu administratorul societăţii, iar consilierul economic cu contabilul şef. Reducerea posturilor de director general şi consilier economic se impune, “în regim de urgenţă” – arată documentul – “pentru a echilibra situaţia financiară a societăţii”.

POstul de director general era ocupat până ieri de Nicolae Degeratu, cel care a fost, până în urmă cu o săptămână, şi administrator al societăţii. Degeratu rămâne astfel “liber de contract”, funcţia deţinută în mandatul lui Antonie Solomon – cea de director tehnic – fiind la rândul său ocupată.

Consilier economic era Maria Grigore, fost director economic la Termo până la instalarea pe acest post a lui Sorin Iordache.