Restricţii, pe strada Amaradia, începând de miercuri

primaria craiova fatada Restricţii, pe strada Amaradia, începând de miercuri poze

Începând cu data de  28.03.2012 demarează lucrările privind „Reabilitarea şi modernizarea străzii Amaradia” – componentă  din cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord-Vest a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1. În consecinţă, pentru o perioadă de timp de 3 luni şi jumătate, circulaţia rutieră pe str. Amaradia se va desfăşura cu unele restricţii şi devieri locale.

În prima etapă lucrările se vor desfăşura pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bvd. Dacia şi intersecţia cu str. Doljului, cu blocarea alternativă a unui fir (două benzi de circulaţie) şi asigurarea traficului auto în ambele sensuri pe celelalte două benzi.

În etapa a II-a lucrările se vor desfaşura pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Doljului şi respectiv intersecţia cu bvd. Nicolae Titulescu şi str. Constantin Brâncuşi, circulaţia rutieră urmând a fi deviată pe relaţia: str. Opanez – str. Făgăraş – str. Plevnei – str. G. Enescu – str. Iancu Jianu – bvd. Nicolae Titulescu, sau varianta retur.

Rugăm conducătorii auto care tranzitează zona de lucrări să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.