REGINA MARIA își consolidează poziția în sud-vestul țării și deschide o nouă policlinică în Slatina

 REGINA MARIA își consolidează poziția în sud vestul țării și deschide o nouă policlinică în Slatina poze 

Slatina, 2 septembrie 2021Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează poziția de lider în serviciide sănătate și continuă expansiunea centrelor medicale în sud-vestul țăriiprin deschiderea unei noi Policlinici, în orașul Slatina.

Dispunând deja de o Policlinică în orașul Slatina și două Policlinici în orașul Craiova, Rețeaua privată de sănătate continuă investițiile în calitatea actului medicalși aduce un avantaj considerabil în capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea de sud-vest a țării, cu scopul de a deservi un număr cât mai mare de pacienți.

 

Noua Policlinică REGINA MARIA Crișan, situată la intersecția dintrestrada Crișan și strada Aleea Înfrățirii,reunește 7 cabineteși o sală de recoltare analize medicale, având o suprafață totală de 270 de mp. Investiția totală pentru deschiderea acestei noi unități este de peste 200.000 de euro. În cadrul noii policlinici, locuitorii Slatinei au accesla o echipă medicală, formată din peste 17 medici, care acoperă o gamă largă de specialități medicale: de la endocrinologie, medicină internă, dermatologie, obstetrică-ginecologie, cardiologie, urologie, gastroenterologie, diabet, neurologie, ORL, chirurgie generală, sterilizare, la oftalmologie și pediatrie. Policlinica dispune și de o sală de recoltare analize medicale.

Un act medical performant presupune o infrastructură de calitate, accesibilăcâtmaimultorpacienți, indiferent de nevoișiregiuneaîn care se află. Acestaesteunuldintrecriteriile pe care construimîmpreună,definiția un sistem de sănătate modern. Obiectivulnostruesteconsolidareașiextinderearețelei de unități, astfelîncâtsăoferimpaciențilornoștri, din întreagațară, ceamaibunăopțiunepentrumedicină de calitate.”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

În 2016, Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul Helios oferind o serie de specialităţi medicale ambulatorii, iar în 2018 a inaugurat prima policlinică privată de pediatrie din Craiova, menită să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru cei mici și mamele lor.Un an mai târziu, în 2019, Rețeaua de sănătate continuă seria de achiziţii și preia clinicaGastro Center, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie.

 

În prezent, rețeaua de sănătate REGINA MARIA numără45 de policlinici proprii la nivel național și oferă acces la peste 310 clinici partenere, care completează serviciile medicale oferite pacienților.

 

 

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 665.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

 În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi.