RAT Craiova a mai reabilitat 2 tramvaie. 14 din cele 15 vor fi gata până în iulie

olguta tanasescu RAT Craiova a mai reabilitat 2 tramvaie. 14 din cele 15 vor fi gata până în iulie poze

RAT Craiova a finalizat reabilitarea a altor doua garnituri de tramvai î perioada în care circulația pe șine este stopată în oraș. 

tramvai capitala culturala RAT Craiova a mai reabilitat 2 tramvaie. 14 din cele 15 vor fi gata până în iulie poze

Tramvaiele, gătite în autocolant la fel ca predecesoarele, au fost prezentate vineri de mai marii regiei, primarul Lia Olguța Vasilescu precizând că 14 din cele 15 tramvaie de care dispune regia vor fi reabilitate până în vară, când sunt gata atât operațiunea de reabilitare a șinelor cât și lucrările la rețeaua electrică.

tramvai interior RAT Craiova a mai reabilitat 2 tramvaie. 14 din cele 15 vor fi gata până în iulie poze

„Inaugurăm alte două tramvaie modernizate cu forțe proprii ale celor de la RAT și fac precizarea și țin să o fac de fiecare dată, că noi reabilităm tramvaiele cu 10.000 de euro, Timișoara le reabilitează cu 400.000 de euro, condițiile de transport sunt, însă foarte bune, după cum puteți vedea. Practic, sunt tramvaie aproape noi. Până când se va deschide axa de finanțare pe fonduri europene să putem ne putem permite să achiziționăm tramvaie, deocamdată am zis că va trebui să le reabilităm pe acestea, pentru că cel puțin un an, doi, până când se va termina licitația pentru următoarele tramvaie vom circula cu acestea. Știți și dumneavostră cum arătau tramvaiele vechi, dacă nu, vă invit să le vedeți și o să vă dați seama cam care este diferența. Până în luna iulie, când va fi reluat transportul de călători cu tramvaiul – nu pentru că nu s-ar termina linia de tramvai până atunci, ci pentru că trebuie să se termine prin aprilie, mai, dar va trebui făcută partea electrică și, atunci, normal, că nu pot să circule – vom avea gata 14 tramvaie din cele 15, ultimul urmând să fie reabilitat după”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

olguta dasoveanu preda RAT Craiova a mai reabilitat 2 tramvaie. 14 din cele 15 vor fi gata până în iulie poze