Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie

Ramada Plaza Craiova Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

 

Ramada Plaza Craiova, singurul hotel Ramada Plaza din afara Bucurestiului, se deschide pe 25 noiembrie 2015. Cel mai complex proiect de pe piata ospitalitatii din sud-vestul Romaniei este rezultatul unei investitii de 14 milioane euro si include o structura de cazare de categoria 4*+, un centru de conferinte, doua restaurante gastronomice si un SPA.

Executive room kingsize Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

Ramada Plaza Craiova este un hotel nou, elegant şi foarte modern, conceput astfel încât să pună în valoare personalitatea şi atributele definitorii ale brandului internaţional Ramada. Fiind singurul hotel Ramada Plaza din afara capitalei, Ramada Plaza Craiova beneficiază de cele mai înalte standarde de calitate si de siguranta asigurate de apartenenta la brandul Ramada si de o cultura a serviciilor exceptionala.

Ramada Plaza Craiova este o unitate full service care garanteaza oaspetilor o experienta completa. Cu o infrastructură performanta care integreaza toate componentele ospitalitatii de business si de leisure – cazare, F&B, MICE şi wellness -, Ramada Plaza Craiova ofera cea mai bună valoare pentru cele mai înalte standarde de calitate din categoria sa.

Grand Ballroom Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

La ora actuala, Ramada Plaza Craiova reprezinta cel mai complex proiect de pe piata ospitalitatii din sudul si sud-vestul Romaniei.

Amplasat în centrul oraşului Craiova, Ramada Plaza Craiova este în mod ideal accesibil cu maşina, trenul, avionul sau mijloacele urbane de transport, aflându-se în acelaşi timp în vecinătatea tuturor atracţiilor oraşului. Oaspetii hotelului pot alege din 162 camere luminoase si foarte spatioase, cu un design contemporan, create sa integreze in mod subtil si armonios ultimele tehnologii pentru confort sporit. De asemenea, oaspetii Ramada Plaza Craiova au acces complet la centrul de SPA & Wellness al hotelului. Ramada Plaza Craiova include si doua restaurante, primul fiind full-service cu bucatarie international, iar cel de al doilea, un restaurant gastronomic ce urmeaza a fi deschis la inceputul anului viitor.

Lobby Bar Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

Centrul de Evenimente & Conventii pune la dispozitia oaspetilor trei Sali de conferinte multifunctionale si o sala mare de festivitati de tip grand ballroom, avand o capacitate de pana la 550 persoane. Centrul de Evenimente & Conventii de la Ramada este proiectat sa gazduiasca intreaga gama de evenimente private si de business, fiind dotat cu cele mai avansate tehnologii si facilitati: echipamente audio-video de ultima generatie, posibilitate de blackout 100%, conditionarea personalizata a aerului, numeroase scenarii de iluminatie si configurari multiple ale spatiilor de evenimente.

Ellipse restaurant Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

Ramada Plaza Craiova este rezultatul unei investitii totale de 14 milioane de euro a companiei SC Jiul SA Craiova in reconstructia si transformarea completa a fostului hotel Jiul pentru a indeplini standardele brandului international Ramada Plaza, proiectul fiind finantat in cea mai mare parte cu ajutorul unui credit bancar acordat de Garanti Bank. Adresandu-se atat segmentului de business cat si de leisure, intr-o proportie de 90-10%, Ramada Plaza Craiova estimeaza o cifra de afaceri de 2.5 milioane euro si o ocupare medie de peste 50% in primul an de activitate.

Marcello Pauw4 Ramada Plaza Craiova se deschide pe 25 noiembrie poze

“Este un privilegiu pentru mine sa fac parte dintr-un proiect atat de frumos si de ambitios. Deschiderea unui hotel Ramada Plaza care va redefini piata ospitalitatii din Craiova si din regiune reprezinta o provocare pe care am primit-o cu mare entuziasm. Ramada Plaza Craiova este cel mai complex proiect de profil din zona si a fost conceput special pentru a raspunde cererii semnificative de pe o piata de business aflata in puternica dezvoltare. Structura noastra de cazare ofera tot confortul necesar calatoriilor de afaceri si suntem incantati sa confirmam faptul ca centrul nostru de conferinte ultramodern indeplineste toate exigentele pentru organizarea de evenimente corporate. Obiectivul nostru este acela de a deveni adresa de business numarul unu in Craiova, insa, totodata, viziunea noastra cuprinde si inovarea segmentului de leisure din oras. Prin serviciile si facilitatile de event management deosebite si cu o oferta minunata in plan culinar, sunt convins ca, in scurt timp, Ramada Plaza se va dovedi a fi prima optiune in planificarea evenimentelor private.” declara Marcello Pauw, General Manager Ramada Plaza Craiova.

Managementul proiectului si procesul de afiliere la standardele internationale ale brandului Ramada Plaza este asigurat de Trend Hospitality Management and Consulting, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Moldova. Cu 12 unitati Ramada in Romania si inca trei in dezvoltare, Ramada este cea mai mare retea internationala din tara.

“Ramada” este un cuvânt care înseamnă un loc de umbră şi tihna în limba spaniolă.

Ramada Plaza face parte din Wyndham Hotel Group si din brandul internaţional Ramada®, reprezentând segmentul superior de confort din familia hotelurilor Ramada. Amplasate în mod caracteristic într-o zona urbană de maximă importantă sau în apropierea unui aeroport internaţional, Ramada Plaza pune la dispoziţia oaspeţilor săi un restaurant full service, un restaurant de specialitate, room service, acces la Internet wireless de mare viteză, o infrastructură complexă pentru evenimente de business, facilităţi de fitness ultramoderne şi băi de confort superior.

 

Ramada Plaza Craiova are 162 camere si apartamente standard si executive, un centru SPA & Wellness, doua restaurante, 3 sali de conferinte si un grand ballroom.