Radu Preda a inaugurat staţiile de dar ale RAT Craiova

radu preda statie rat Radu Preda a inaugurat staţiile de dar ale RAT Craiova poze

Directorul RAT Craiova a prezentat astăzi primele cinci staţii de călători “pe stil nou” ale regiei craiovene de transport, realizate de societăţile comerciale dornnice să-şi facă reclamă. 

În lipsa unui buget propriu consistent de investiţii, RAT Craiova a apelat la sponsori pentru modernizarea staţiilor de călători de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

radu preda calator rat Radu Preda a inaugurat staţiile de dar ale RAT Craiova poze

Primele cinci asemenea facilităţi au fost deja realizate în Craiova, în Craioviţa  Nouă, 1 Mai, în Lăpuş – Argeş şi în zona Gării, iar şeful RAT spune că orice firmă din oraş sau de aiurea e liberă să – şi pună numele pe staţiile de călători ale regiei, atâta vreme cât le realizează din banii proprii şi după proiectul tip agreat de regie.

radu preda tanasescu rat craiova Radu Preda a inaugurat staţiile de dar ale RAT Craiova poze

“Am amplasat deja staţii noi de călători în cinci locaţii. Sunt făcute de sponsori şi arată foarte bine, aşa cum ne-am dori să arate la un moment dat toate staţiile de călători din Craiova. Chiar vreau să fac pe această cale un apel şi să lansez o invitaţie către societăţile comerciale din oraş care vor să ne ajute cu acest aspect şi să realizeze asemenea staţii de călători. Avem toate deschiderea, orice firmă e binevenită atâta timp cât respectă proiectul tip realizat de noi şi, în compensaţie, are la dispoziţie spaţiu de reclamă gratuit în staţia respectivă timp de trei ani de zile”, a spus Radu Preda.