Puţ de apă – gaură de 35.000 de lei noi

m controale aba jiu Puţ de apă   gaură de 35.000 de lei noi poze

Inspectorii ABA Jiu au amendat o firmă din Craiova pentru forarea unui puţ fără autorizaţie de gospodărire a apelor. trans Puţ de apă   gaură de 35.000 de lei noi poze

Zece din cele 60 de unităţi comerciale controlate de Administraţia Bazinală de Apă Jiu, au fost descoperite cu nereguli de la începutul acestui an.

“De la începutul acestui an inspectorii Administraţiei Bazinale de Apă Jiu din cadrul Biroului Inspecţia Teritorială a Apelor au efectuat controale la unităţi care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul administrativ – Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara. Din luna ianuarie 2011 au fost controlate la nivelul judeţelor aflate în subordinea A.B.A Jiu, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara 60 de unităţi, dintre care 9 (nouă) au primit avertisment şi una a fost sancţionată contravenţional. Astfel, la nivelul judeţului Dolj, inspectorii Apelor Române au dat 6 avertismente diferitelor unităţi care, fie nu deţineau autorizaţia de gospodărire a apelor, fie nu au dus la îndeplinire la termenele stabilite măsurile dispuse anterior.
Totodată, Societatea S.C PROVIMI ROMANIA S.R.L a fost sancţionată contravenţional cu suma de 35 000 RON întrucât unitatea a forat un puţ nou pentru alimentarea cu apă fără a deţine Autorizaţie de gospodărire a apelor. Amenda a fost dată potrivit art. 87, alin. 1 din Legea Apelor nr.107/1996 cu modificările şi completările ulterioare.
În Gorj inspectorii Apelor Române au dat 3 avertismente, iar în judeţul Mehedinţi unul”, precizează un comunicat al ABA Jiu.