Puppets Occupy Street Craiova 2015 – Festival în toi

puppets 18 Puppets Occupy Street Craiova 2015   Festival în toi poze

Puppets Occupy Street Craiova 2015 a debutat marți seară, cu parada păpușilor supra-dimensionate pe ruta mc Donalds – Piața Mihai Viteazul, la capătul căreia spectatorii de toate vârstele au avut parte de mega-proiecții pe fațada sediului de la Pallace al primăriei Craiova și de o bătaie cu spumă, cu „materialul” asigurat de organizatori.

puppets 22 Puppets Occupy Street Craiova 2015   Festival în toi poze

Astăzi, festivalul e deja „în toi”, spun cei de la Teatrul Colibri, spectacole cu păpuși fiind programate a se desfășura în Piața Mihai Viteazul, Piața Buzești din centrul vechi, în parcul Romanescu și în Grădina Botanică.

puppets 41 Puppets Occupy Street Craiova 2015   Festival în toi poze

De asemenea, au demarat deja în forță atelierele organizate la sediul teatrului Colibri, la Casa Băniei și la Centrul Multifuncțional, organizatorii raportând prezențe record la toate evenimentele din debutul festivalului.

puppets 9 Puppets Occupy Street Craiova 2015   Festival în toi poze

La conferința de presă organizată azi de ceo de la COlibri au luat parte și câțiva dintre artiștii din țară și străinătate invitați în festival, toți declarându-se impresionați de asistență din seara de început a festivalului păpușilor și dornici să-i revadă pe craioveni la spectacolele programate în zilele următoare.