Pubelele îngropate nu ne scapă de scormonitorii prin gunoaie. Motto-ul poliției locale craiovene: „Tot ce arunci poate fi folosit împotriva ta!”

Agenții poliției locale din Craiova au reușit o premieră în materie de anchete, reușind să amendeze 7 craioveni care aruncaseră gunoiul aiurea dupe ce i-au indentificat după bonuri și facturi descoperite în pungile de gunoi.

„Poliția Locală a identificat și sancționat, în ultimele două zile, mai mulți cetățeni care au aruncat gunoiul în diferite zone din Craiova, pe domeniul public. Astfel, au fost sancționate, de către polițiștii locali, 7 (șapte) persoane, cu amenzi în valoare totală de 4000 lei pentru deșeuri aruncate pe trotuar sau pe stradă, în zone nepermise din Cartierul 1 Mai – între Ciupercă și Spitalul Clinic Județean de Urgență și, respectiv, zona Pelendava, din cartierul Craiovița – zona Materna și din Rovine – zona părculețului de pe strada Nicolae Iorga. Una dintre aceste persoane a fost depistată pentru că a aruncat o grămadă de moloz pe strada Dorna. Acțiunile Poliției Locale sunt zilnice, în toate cartierele municipiului”, precizează reprezentanțiiprimăriei Craioiva.
Agenții craioveni au detaliat metodele de lucru, într-o postare pe pagina de socializare a instituției:
„Contravenienții identificați după chitanțe/facturi din gunoiul menajer.
Aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public – duce la suportarea consecințelor.
Mai multe persoane de pe raza municipiului Craiova, ce au aruncat gunoi pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate, au fost identificate și sancționate de către polițiștii locali.
Depistarea s-a realizat după…facturile/chitanțele ce se aflau în pungile de gunoi.
Persoanele respective și-au recunoscut faptele și au semnat procesele-verbale de contravenție. #poliția_locală_a_municipiului_Craiova