PSD și PNL se întrec în „Olimpiada primarilor”. Faza pe Brădești s-a disputat joi

manda enea psd pnl primari.jpg PSD și PNL se întrec în „Olimpiada primarilor”. Faza pe Brădești s a disputat joi poze

Războiul primarilor declanșat între pesediști și liberali continuă „om la om pe tot terenul” în județ, reprezentanții ambelor partide curtând, comună cu comună, edilii aflați în acte la PNL dar rămași „cu sufletul în USL”.

Cel mai recent episod documentat foto-video de cele două filiale de partid a avut loc la Brădești, la Zilele Comunei, unde au poposit la poză cu alegătorii și, mai ales, cu primarul Ion Răcăreanu, ambele echipe de campanie, reprezentate la cel mai înalt nivel.

racareanu pnl PSD și PNL se întrec în „Olimpiada primarilor”. Faza pe Brădești s a disputat joi poze

Așa se face că edilul din Brădești și-a petrecut după-amiaza înconjurat de liberalii Mihai Voicu, Mario Oprea și Marian Irinei, iar seara alături de pesediștii Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu și Cosmin Enea.

enea racareanu manda PSD și PNL se întrec în „Olimpiada primarilor”. Faza pe Brădești s a disputat joi poze

Ambele partide au marcat evenimentul postând poze pe facebook, fiecare cu propria interpretare. Pesediștii au plusat. postând și înregistrarea video a momentului în care cele două echipe de campanie au făcut „joncțiunea”, dând practic nas în nas în biroul primarului, ocazie cu care au inaugurat și contul de youtube al filialei.