PSD Dolj: Susținere și semnături pentru Guvernul Grindeanu

claudiu manda cex PSD Dolj: Susținere și semnături pentru Guvernul Grindeanu poze

 

Joi, 09 februarie 2017, la Filarmonica Oltenia din Craiova,  a avut loc o întrunire a social-democraților doljeni unde a fost dezbătută situația din ultimele zile.

”În toată această perioadă am ținut legătura cu colegii de partid, ne-am consultat permanent pe mijloacele de comunicare, dar era normal să ne întâlnim și față în față și să îi ascultăm. Pentru noi sunt importante părerile oamenilor și am dorit să le ascultăm de la cei care zilele acestea au stat de vorbă cu aceștia, de la primarii noștri, de la președinții de organizații locale, de la consilieri și parlamentari.

Concluzia întâlnirii de azi este că susținem Guvernul Grindeanu, un Guvern legitim rezultat în urma votului din 11 Decembrie 2016. Ne arătăm susținerea inclusiv prin campania de strângere de semnături.

Suntem uniți, continuăm dialogul cu cetățenii și le explicăm măsurile pe care Guvernul PSD le-a luat până în prezent. Aplicăm Programul de Guvernare, ne ținem de promisiune!”, a declarat președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda.

cex PSD Dolj: Susținere și semnături pentru Guvernul Grindeanu poze

La întrunire a fost o prezență de 97%, mai exact 424 din 438 persoane convocate.

 

Biroul de presă al PSD Dolj