PSD Dolj: Președintele organizației PNL din comuna Leu, cercetat de agenții de poliție din localitate, după ce a fost surprins oferind bani unei alegătoare

 

Președintele organizației PNL din comuna Leu, Andrei Onea, este cercetat de agenții de poliție din localitate, după ce a fost surprins oferind bani unei alegătoare. Incidentul a avut loc în incinta Grădinii de Vară Leu, acolo unde sunt amenajate secțiile de votare nr. 386 și nr. 387. În prezent, la postul de poliție din comună sunt audiate atât persoanele direct implicate, cât și cele care au fost martore la comiterea infracțiunii.

 

Biroul de presă al PSD Dolj

 

NR / IPJ Dolj confirmă cercetarile: „Polițiștii doljeni desfășoară activități specifice, pe linie rutieră, în toate localitățile din județ, fiind avute în vedere și posibile fapte care ar putea reprezenta incalcari ale legislației electorale. Aceste verificări vor fi continuate până la finalizarea procesului electoral. Polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 61 de ani ar fi oferit o sumă de bani la doua persoane, în vârsta de 40 și 18 ani, cu prilejul alegerilor prezidențiale. In cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, cercetările continuând în vederea clarificării stării de fapt”.