PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, la evenimentul de inaugurare al noului sediu al Primăriei Celaru

Astăzi, 09 aprilie 2016, președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a luat parte la evenimentul de inaugurare al noului sediu al Primăriei Celaru.

În prezența unui sobor de preoți și a cetățenilor din comuna a fost tăiată panglica unei construcții modernă și funcțională. ”Am dorit să finalizez acest proiect, pentru că am vrut ca cetățenii comunei Celaru, atunci când vin la Primărie, să fie primiți în condiții cilivizate, să fie tratați cu respect și profesionalism. Am făcut-o în ultimul meu mandat, pentru că am avut alte priorități, importante pentru comuna noastră. Le mulțumesc colegilor consilieri locali care mi-au fost alături, colegilor de la partid, care m-au susținut și m-au ajutat, și cetățenilor din comuna Celaru care mi-au dat șansa ca atâția ani să îi slujesc și să le fiu alături în momentele bune și mai puțin bune”, a spus primarul Stelian Celăreanu.

inaugurare primarie celaru manda PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, la evenimentul de inaugurare al noului sediu al Primăriei Celaru poze

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, le-a transmis celărenilor, dar și celor din administrația publică locală, că nu sunt singuri, că vor fi în continuare ajutați, pentru ca Celaru să continue drumul început și să devină o comună modernă, europeană: ”Am venit la dumneavoastră în comună, însoțit de foarte mulți colegi, pentru a vă arăta respectul nostru, dar și faptul că nu sunteți singuri. Suntem alături de domnul primar, de echipa de la Celaru, de cetățenii acestei comune, pentru că ne dorim să continuați drumul început, de modernizare, de europenizare al localității. Aveți aici o echipă puternică, pe care noi o prețuim”.

Liderul PSD Dolj a fost însoțit de secretarul Florentin Tudor, deputatul Ion Călin, de consilierii județeni Fănel Văduva și Mihai Neațu, dar și de directorul de cabinet al prefectului, Nuța Tudor.

 

Biroul de presă al PSD Dolj