PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, la Cerăt și Unirea

unirea1 PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, la Cerăt și Unirea poze

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent luni, 21 aprilie 2014, în trei localităţi, răspunzând astfel la invitaţiile primarilor. Prima comună în care s-a oprit liderul doljean şi delegaţia care l-a însoţit a fost Cerăt, unde edilul Ionuţ Barbu a organizat o horă a satului.

„Ne-am bucurat să îi avem prezenţi în comuna noastră, a doua zi după Paşte, pe preşedintele PSD Dolj Claudiu Manda şi pe o parte a colegilor din Biroul Pemanent Jundeţean. Eu cred că a fost o sărbătoare reuşită, la care au participat foarte mulţi locuitori ai comunei Cerăt. Le mulţumesc invitaţilor pentru prezenţă şi în aceeaşi măsură locuitorilor din Cerăt, le doresc să fie sănătoşi şi îi asigur de tot sprijinul nostru”, a declarat primarul comunei Cerăt, Ionuţ Barbu.

cerat1 PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, la Cerăt și Unirea poze

Din anul 2000, la Unirea, a doua zi după Sărbătoarea Sfântă a Învierii Domnului are loc ziua comunei. Peste 1000 de persoane s-au adunat şi în acest an pe terenul de lângă şcoala din localitate, unde a avut loc un spectacol de muzică populară. „Este un obicei ca în cea de-a doua zi de Paşte să organizăm ziua comunei. Au venit foarte mulţi localnici la spectacolul de muzică populară şi s-au bucurat de eveniment. Îi mulţumesc domnului preşedinte Claudiu Manda şi colegilor pentru prezenţă, şi îi asigur de tot sprijinul nostru în perioada care urmează, pentru că şi domniile lor au fost alături de comuna Unirea”, a spus primarul comunei Unirea, Marin Bădoiu.

Preşedintele Claudiu Manda a declarat că participă cu plăcere la aceste evenimente în fiecare an, şi că nu contează perioada în care ele sunt organizate. „La Unirea vin în fiecare an, pentru că îmi face plăcere să fiu alături de domnul primar Marin Bădoiu şi locuitorii din această comună. Eu sunt şi deputat pe Colegiu 6, din care face parte şi comuna Unirea. Anul trecut domnul primar Marin Bădoiu a inaugurat Căminul Cultural, anul acesta a avut un spectacol de muzică populară foarte reuşit. Îi mulţumesc pentru invitaţie şi îl asigur de toată preţuirea noastră, la fel ca şi pe ceilalţi colegi ai noştrii primari”, a spus preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Din delegaţia preşedintelui Claudiu Manda au făcut parte: deputatul Cosmin Enea, vicepreşedinţii Cosmin Vasile, Mihai Neaţu, Alina Tănăsescu, Daniela Tarniţă şi Florinel Stancu. Preşedintele Claudiu Manda, la invitaţia liderilor locali, a ajuns şi la Ciupercenii Vechi.

 

Biroupresă PSD Dolj