PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, în cinci comune doljene de Sf. Maria

zilele comunei carcea1 PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, în cinci comune doljene de Sf. Maria poze

Pe 15 AUGUST, românii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare cunoscută în popor ca Sfânta Maria Mare. Cu această ocazie, preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost alături de autorităţile locale şi de cetăţeni din cinci localităţi.

 

Preşedintele Claudiu Manda a participat la Zilele oraşului Bechet, Zilele comunei Bratovoieşti, Zilele comunei Teasc, Zilele comunei Mârşani şi Zilele comunei Cârcea.

zilele comunei mirsani 1 PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, în cinci comune doljene de Sf. Maria poze

„Continuăm să mergem la evenimentele organizate de primarii PSD şi să fim alături de oameni, care ne primesc foarte bine. Purtăm discuţii cu autorităţile locale şi cu cetăţenii. Aşa cum am mai spus, noi nu ne ascundem de alegătorii noştri. Am luat parte vineri, 15 august, însoţit de foarte mulţi colegi, la cinci evenimente foarte bine organizate, cu foarte mulţi participanţi. Îi felicit pe primari pentru modul în care se implică în viaţa comunităţilor pe care le conduc şi le transmit tuturor celor care şi-au sărbătorit, ieri, ziua de nume la mulţi ani şi să fie sănătoşi!”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

zilele orasului bechet1 PSD Dolj: Președintele Claudiu Manda, în cinci comune doljene de Sf. Maria poze

„Ziua de 15 august este foarte importantă în viaţa oraşului Bechet. Am încercat în fiecare an să ne organizăm tot mai bine. Anul acesta cred că a fost un eveniment reuşit şi ne bucurăm că am avut alături de noi foarte mulţi colegi din sânul PSD Dolj în frunte cu domnul preşedinte Claudiu Manda, domnul Ion Călin sau domnul Mircea Geoană. Este important ca oamenii pe care te bazezi să fie alături de tine atunci când ai nevoie de sprijin, dar şi în momente de sărbătoare. Le mulţumesc lor, dar şi locuitorilor din oraşul Bechet care sunt lângă noi”, a declarat primarul oraşului Bechet, Gheorghe Ionele.

Preşedintele Claudiu Manda a fost însoţit de următoare delegaţie: preşedintele executiv al PSD Dolj, Ion Călin, vicepreşedinţii – Cosmin Vasile. Ovidiu Flori, Cosmin Enea, Mihai Neaţu, Florinel Stancu, Alin Şuiu, secretarul general, Florentin Tudor, şi senatorul Mircea Geoană.