PSD Dolj: PNL a revenit la discursul din perioada Alianţei D.A., când Traian Băsescu era partenerul lor

Prin Rezoluţia adoptată duminică, 23 martie 2014, la Craiova, unii dintre liberali au demonstrat încă odată că interesele personale sunt mai presus decât cele ale românilor, şi că se îndepărtează tot mai mult de principiile USL şi promisiunile făcute în campania electorală.

Afirmăm încă odată că orice liberal care doreşte continuarea proiectului USL şi nu a renunţat la luptă împotriva regimului Băsescu, care a făcut atât de mult rău românilor şi democraţiei din România, este binevenit alături de PSD.

Cu părere de rău constatăm că PNL a revenit la discursul din perioada Alianţei D.A., când Traian Băsescu era partenerul lor, şi acuză PSD de „practici de culise” şi „traseism politic”, în condiţiile în care înainte de alegerile locale din 2012, şi după aceea, liberalii au primit în partid foarte mulţi membrii PDL, şi putem aminti de Mihai Stânişoara şi Sorin Frunzăverde, doi exponenţi ai regimului Băsescu-Boc.

Cât timp unii dintre liberali fac jocurile lui Traian Băsescu şi ale camarilei din jurul acestuia noi continuăm să ducem la bun sfârşit angajamentele luate în faţa oamenilor, asumate şi de Crin Antonescu şi PNL, care ne-au votat şi ne-au trimis în Parlamentul României.

Biroupresă PSD Dolj