PSD Dolj: Pesediştii şi-au sărbătorit colegele prin tot judeţul

OFSD CRAIOVA PSD Dolj: Pesediştii şi au sărbătorit colegele prin tot judeţul poze

Începutul primăverii a fost un bun prilej pentru PSD Dolj să îşi sărbătorească membrele de partid în cadrul unor evenimente organizate, sau surprinzându-le cu o floare.

Aproximativ 550 de pesediste din Craiova au fost invitate miercuri, 5 martie 2014, la un restaurant unde au fost sărbătorite, şi unde au avut ocazia să se cunoască mai bine şi să socializeze. În aceeaşi seară a fost încheiat şi proiectul „Mame speciale pentru copii speciali”.

OFSD DOLJ PSD Dolj: Pesediştii şi au sărbătorit colegele prin tot judeţul poze

„A fost un eveniment foarte reuşit şi le mulţumesc colegelor care au fost, sunt şi vor fi alături de noi. Momentul a fost unul deosebit pentru că am avut prezente în sală mamele speciale. Le mulţumesc din tot sufletul că au acceptat să intre în acest proiect. A fost un privilegiu pentru noi şi îmi doresc pe viitor să mai derulăm astfel de proiecte”, a declarat preşedintele OFSD Craiova Aurelia Filip.

OPSD Filiasi PSD Dolj: Pesediştii şi au sărbătorit colegele prin tot judeţul poze

Joi, 6 martie 2014, a venit rândul celor peste 400 de doamne şi domnişoare social-democrate din judeţul Dolj să fie în centrul atenţie. „A fost o seară minunată! Cu doamne minunate, cu invitaţi speciali, cu momente artistice deosebite! Cred că toate colegele prezente la acest eveniment s-au simţit speciale. Le mulţumesc colegilor din Biroul Permanent Judeţean al PSD Dolj că au fost alături de noi”, a declarat preşedintele OFSD Dolj Daniela Tarniţă.

PSD Bailesti PSD Dolj: Pesediştii şi au sărbătorit colegele prin tot judeţul poze

Pe 8 Martie tinerii social-democraţi membrii ai Biroului Permanent Judeţean al TSD Craiova au mers la maternitatea Spitalului „Filantropia” Craiova unde au oferit flori mamelor internate. «De 8 Martie sărbătorim femeia în general şi mamele în mod special, şi atunci, împreună cu colegii mei, am decis să mergem să le oferim flori mamelor de la maternitatea Spitalului „Filantropia” Craiova. Am fost foarte bine primiţi şi le mulţumim pentru acest lucru. Le dorim să aibă viaţă lungă şi copii sănătoşi», a declarat preşedintele TSD Craiova Ionuţ Silviu Dumitrache.

TSD CRAIOVA1 PSD Dolj: Pesediştii şi au sărbătorit colegele prin tot judeţul poze

Femeile social-democrate au fost sărbătorite şi în următoarele localităţi: Băileşti, Bechet, Calafat, Filiaşi, Calopăr, Leu. Nu doar membrele de partid au beneficiat de atenţia pesediştilor, ci şi femeile din Craiova şi localităţile doljene, care au primit câte o floare şi urarea de a avea o primăvară frumoasă: organizaţiile din Craiova (nr. 100 Corniţoiu-Craioviţa, nr. 56 Mofleni, nr. 160 Cartier Lăpuş), Filiaşi, Coşoveni, Leu, Gherceşti, Malu Mare, Podari, Cârcea, Cerăt, Ostroveni.

În oraşul Filiaşi, data de 9 martie a devenit una tradiţională de sărbătorire a pensionarilor, de eveniment ocupându-se Organizaţia de Pensionari. Şi anul acesta peste 50 de persoane s-au prezentat la sediul PSD Filiaşi unde au avut parte de o sărbătoare frumoasă, prezent la eveniment fiind preşedintele OPSD Dolj, Nicolae Vrapcea, primarul oraşului Filiaşi, Nicolae Stăncioi, şi trezorierul PSD Dolj, Alin Golumbeanu.

Sunt foarte mândru de organizaţiile de femei. Sunt foarte active şi acest lucru nu poate fi decât benefic pentru partidul nostru. Au avut o serie de evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi au revenit cu altele la începutul acestei primăveri. Zilele trecute au fost sărbătorite şi vreau să spun că meritau acest lucru. La câteva dintre serile organizate de doamnele şi domnişoarele social-democrate am participat şi eu împreună cu colegii din BPJ al PSD Dolj şi pot să spun că au fost foarte reuşite. Le felicit pentru tot ceea ce fac, le doresc o primăvară frumoasă şi le mulţumesc că sunt alături de noi”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Birou presă PSD Dolj