PSD Dolj – Mesajul președintelui Claudiu Manda la Consiliul Național: PSD este gata pentru o nouă victorie!

psd craiova 1 PSD Dolj   Mesajul președintelui Claudiu Manda la Consiliul Național: PSD este gata pentru o nouă victorie! poze

Bună ziua România! Bună ziua PSD! Domnule președinte, stimați colegi, bine ați venit la Craiova, bine ați venit în județul Dolj! Cetatea Băniei vă primește cu bucurie și este mândră să găzduiască acest eveniment al celui mai mare partid politic din România. Mă bucur că de aici, de la Craiova, transmitem în toată țara un mesaj clar de mobilizare, de hotărâre și de angajament pentru marea confruntare electorală a acestui an. PSD este pregătit să câștige alegerile prezidențiale! PSD este gata pentru o nouă victorie!
Suntem în faţa unui moment decisiv pentru partid şi pentru România. La aceste alegeri nu ne confruntăm cu o persoană sau cu o formațiune politică, ci cu un regim. Un regim nimicitor, care, timp de 10 ani, a făcut mult rău românilor, a distrus țara și i-a blocat drumul spre dezvoltare și modernizare. Ne confruntăm cu un regim care nu se va da în lături de la nimic. Trebuie să conștientizăm acest lucru și să ne așteptăm la orice. Acest regim pe care, din 2012, am început să-l destremăm bucată cu bucată, se află acum cu spatele la zid. Va sacrifica totul, va arunca țara în haos doar pentru a se salva.
Trebuie să fim în permanenţă mobilizaţi, să fim pregătiți și foarte bine organizați. Nu trebuie să considerăm că bătălia este dinainte câștigată. Trebuie să luptăm până-n ultima clipă pentru a fi siguri că vom câştiga. Nu avem voie nicio clipă să lăsăm garda jos. Lupta incepe astazi, si se va incheia cand ultimele voturi vor fi numarate. Trebuie sa fim mobilizati de la inceput pana la final!
PSD Dolj este pregătit pentru marea victorie. Fiecare oraș și fiecare comună, fiecare organizație și fiecare membru din județ știe ce are de făcut. Tot activul este implicat și gata de campanie.
Aici, la Craiova și aici, în Dolj, suntem hotărâți să obținem cel mai bun rezultat electoral al nostru și cel mai bun scor din țară. Vrem să depășim performanța de la ultimele alegeri. Am convingerea că peste tot în țară pesedistii se vor mobiliza exemplar pentru cele mai importante alegeri din România.
Stiti de ce suntem foarte pregatiti pentru aceste alegeri? Pentru ca suntem un partid al tuturor generațiilor. Vad in jurul meu, pe scena si in sala, lideri si membri de toate varstele, mai varstnici si mai tineri decat mine. Avem de partea noastra experiența și înțelepciunea seniorilor noștri, pe care îi respectăm și îi prețuim. Avem curajul, profesionalismul și viziunea generației lui Victor Ponta. Si avem energia, entuziasmul și nebunia celor tineri. Avem cea mai puternica echipa ca sa câștigam alegerile prezidențiale și sa continuam sa guvernam bine România.
Forța noastră stă în solidaritatea și unitatea pe care le-am aratat până acum, în această armonie între toate generațiile partidului. Acestora li se adaugă organizarea şi disciplina. Ele sunt cele care ne vor asigura succesul. Vreau in mod special sa vă transmit determinarea mea și a organizației PSD Dolj de a readuce partidul în situația în care s-a aflat acum mai bine de un deceniu, aceea de a da Președintele României. Vă doresc succes tuturor!
Deputat Claudiu Manda
Președinte PSD Dolj